To Be or Not to Be...

Ще тілом молодий, душею – ні,
Вона зістарілась десь по чужих країнах...
І роки пропливли невпинно.
Що наче і не жив.
Однохвилинно.

Пливли роки, як листя по воді,
Ця вічність довгих, аж утомлених чекань…
У ейфорії переможених змагань.
Але ж і поряд з тим гірких поразок.
Нема питань.

І непомітно, так якось відразу
Настала осінь ще весняної душі...
У круговерті років і дощів.
І фото жовкнуть, наче листя восени.
Купити б молодість.

Але ж нема ціни...

----------------------------------------------


To Be or Not to Be -
Невпевненість в собі...
 (М. Векслер)





Felix-the-Cat,

Frankfurt, den 19. Juni, 2016.


Рецензии