Струменить по венах

А  по  венах  моїх  струменить,
Теплим  леготом,  щастям  і  мрією
Світ  кохання  твого,  мимохідь
Щось  духмяне  і  ніжне  навіює.

І  бринить  –  чи  струна,  чи  бджола,
Чи  далекий,  охриплий  твій  голос,
Розтікається  медом  смола  -
Сік  бурштиновий,  пещений  в  солод.

Зорі  в  небі  лягли  долілиць,
Свій  відкрили  довірливо  погляд,
Я  занурююсь  вглиб  їх  зіниць,
Щоб  звільнитись  тяжіння  земного.


Рецензии