Сонячнiй Лерi

Я Тебе теплом укрию
Приголублю і зігрію
Моє сонечко

Я тобі, моя пташинко
Принесу зернятко взимку
Моє сонечко

Ти моя на цьому світі
Буду я тебе любити
Моя донечко

Ти весела і щаслива
Ти очей моїх надія
Моє сонечко

Ми підем в квітуче поле
Там зустрінем твою долю
Моє сонечко

Будеш ти їй посміхатись
Долею обігріватись
Моє сонечко

Будем ми в світанках разом
Мама, я, й сестра – всі скажем
Смійся Сонечко
01.05.2016


Рецензии
Какой всё таки нежный и певучий язык, прямо песня, песня.

спасибо

Ольга Шувалова 2   16.03.2023 20:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.