Ва Год Культуры-та в кого

Шэ здохнэ неки зь скот

Мы тут сматрели навасця.
Ну, как ж, неделя ведзь ушла-т.
А шо случылось. Да ничё.
Футбол. Хакей. Спорт.

Да. Атзвучали фсе фанфар.
Куда-т збежал чемпианат.
А ва культуре ж ниц нима.
Бо хто там но. Жыда фш.

Лиш шо нам – баксый зашибаць.
Да щупаць баб. Да трахаць самк.
Канцэрт яки, ну, цип базар.
Гасциничка. пЕм чай шь.

Н-да. Бес скандала ты дурак.
Арганизваць патрэбна й над.
Ципа ось Джуна памерла ль.
Да эта ш ведзьма-та!

И ачырням всех гинесян.
Каки бо дасцижэнь ва жэнь.
Хлебай от, дружэ, киселя.
Бо Дзми3й той шэ Гад.

Нам кидануць каго – пусцяк сь.
Вот тот Федот дзиагныс фпёр зь?
Ну, шызанули шелкапрад.
Бо слишкам вЕл пынька.

А счас… Га-га! Вець ф ход цырКва!
А ну-к, ха, гнаць фсэ непанятн!
Бо но прыход весь бес даход-т.
Как мэрсэдэс в вас взять.

И вжэ прыдумали й закон!
Сазнаний нет ни ф Кот сфабодн.
Бо й канституцыя ва падл
Фся чыста загнила ж.

Вот так от скот тащит кампот.
Но й нажырай, попок, жывот.
Асвабадзили зь  ат налог
Каго кагда ещо.

А ты в канаве загниёш.
Бо шо за Рэрыхом пашол.
А!.. да есцё зе й неки Баб
Вас зазямбирываль!

И шо ж нам дзел па вечерах?
Оно на танцы й ф гопака ш.
Бо сыр са й маслам в рылавчан
Тут еш хоць да вутра.

Включайма блюзыкы да джазь.
На всю аколицу гарлань.
Вот эт па-руску. А ьто Крот!
Ни матам ни в Катов…

... ну, от:  счас газ вдуба7 Васьц.
А то, ха-ха, па-старм
Он лупе нам супа


Рецензии