Дiти Укра ни

Чому буває трохи сумно,
Чому болить мені  ночами,
Чому живемо якось скрутно?
Бо залило наш край сльозами.

Болить мені, душа аж рветься,
Горіть прокляті триколори!
Життя тяжке, вам все вернеться,
Вам відіб'ється наше горе!

Як не топчіть ви чорнозему,
І не паліть злотаві степи,
Ми свою єдність збережемо!
Ми подолаємо халепи!

Бо ми є діти України,
Народ незламний, духом сильний,
Ми будувалися з руїни,
Завжди були народом вільним!

Шевченківский ми "Заповіт",
Як "Отче Наш" зі школи знаєм.
Нехай  цурається весь світ,
Ми перешкоди всі зламаєм!

Сміливі, дужі наші хлопці,
Не сплинув ще козачий час!
Або у латах, чи в сорочці,
Вони боронять землю й нас.
 
Я вірю в те, що ми єдині.
Хоч хтось би нас не розділяв,
Бо ми є діти України!
Час єдності давно настав!


Рецензии