Я не-Я

Ти розділяєш мене на «Я» і «не-Я».
Та , що «не-Я» - має більшу владу.
І якщо «Я» сама не своя,
То може тіло саме дасть собі раду?!
А мене відпусти, звільни від кайдан.
Не чорни мою душу. Вона тобі нАщо?
Це єдине чого я тобі не віддам.
Залишайся без неї. Ти вже навіки пропаща.
А мене не клейми, не смугуй, не дери.
Відпусти, я благаю, та змилуйся. Боже!
Допоможи: забери, забери!
До себе. Та швидше, бо я вже не можу…


Рецензии