Нiлу море зелене

Музыка Игоря Шамо, слова мои.

Нілу море зелене,
Піраміди гора.
Чую, чую як мене
Кличуть Сет, Гор і Ра.
Час лишать заповіти,
Рушать до богів,
Де ще довго прожити,
Багато віків.

Сфінкси дивляться в очі,
Очі я затулю –
Жах приходить щоночі,
Жах не знає жалю.
Я втомився і хочу
Скоріш до богів.
Де дів буде досхочу,
Нема ворогів.

Сплять натомлені Фіви,
Та не скоро зоря.
Лиш жерців переспіви,
Тихий спів кобзаря.
Сину, час наступає
Сідати на трон!
Хай життя тобі грає,
Мій Тутанхамон.

18.06.16


Рецензии