Ёл излик

Ёл;из ;ис этяпман яна ўзимни,
Нимадир етишмас кемтик ;албимга.
Кимнидир ;ўмсайди, тикиб кўзини,
Бу юрак - кимсасиз ;олган ;аддимда.

Худо дерлар, ахир, ёл;изнинг ёри,
На;от ;ис этмасанг дилда Олло;ни.
Фи;оним бў;зимни чи;масми ёриб,
;айдан топиб берай бўлак ;амро;ни?

Юрагим, бунчалар ;ашликларинг кўп,
Туй;улар мавж урар океан мисол.
Истасанг севганинг, майли, бориб ўп,
Сенга насиб этсин бахтиёр висол.

Бор, жоним, бора;ол истаган жойга,
Бў;зимда бўридай фа;ат ўкирма.
Кўзимдан ёшингни тўкиб бекорга,
Кўксимда зерикиб ёл;из ўтирма.


Рецензии