Гдэ, ну, бо гдзе

Ты навучавсь быць, как все

Если ты да Тамарачки
Гаврылавай
Да зойдзеш с сцихамы прам,
Эта ж завал!

Ну, как эт – неграматна
Ты ж выражайЕсьСик!
А мы тут улад уси.
Видзись, Бычки ль.

И й одийЯлко ватнэе
Вжэ пудбырам.
Как этта вас прозваты-та.
Ага, Дак шызак!

Ну, низзя с Викка й балваця.
Ты сё ет-та?
Мы тут навчалися
Влад граць з лисяцьм.

Опшым, вакантны пака
Нашыя мужыка тута фш.
Куды бо замуж пида
Марк за Тамаш.

Вон как бо шпарыма
Гипыкы гарныя:
Ну, з вершы правильны ж,
Шо ты тут нам!

А Томка пекна й шыкарн!
Плечыка голынька!
А я жэ но Шапк.
Да шэ й в казырках.

Н-да!..
Хоть ты йды к Запашням.
В цырк – насмыхатц
Над в7мы гуска.

Бо иронийка в нас ны така,
Ек ва усих вавчынят.

...Мыш с Катком граецца ш.
Виш, как? (здымак ци наш)


Рецензии