В небольших городках на украинском

У маленьких містах живуть маленькі люди
Не поспішаючи, вони встигають всюди
Немов Банко в шекспірівськім «Макбеті»
Без щастя щасливіші вони на цій планеті

Їм давно вже відомо, що великі надії –
Це лиш марево неба, що спустошує мрії
І хоч іноді вдається зробити в житті зміну
Доля завжди візьме свою високу ціну

Вони вірять у Бога і ходять до церкви кожної неділі
Після сповіді швидко п’яніють на чиємусь весіллі
Шовковим ланцюгом буденності сперті
Так і живуть: не живі і не мертві


Рецензии