Blind Light

Kor isiqa hesret qaldigi gunden,
Su baliga nifret etdiyi gunden
Suallar dogulur beyinde herden
Cavab tapan kimide deli olur birden.

Radio,TV ve daha neler
Bezmis taksi soferi,qara pilleler
Sehvet,ehtiras icinde qalib bu sheher
Gece dua edir ki,acilmasin seher.

Minareden qoca merdin sesi
Kimsesiz sheherin momin serkerdedsi
Qorxudur cox dergahi onun vesvesesi
Olmus sheherin axir nefesi.


Рецензии