Неперевершене мо кохання

Неперевершене моє,
Кохання вірне та палке.
В моїй душі ще й досі є
Це почуття таке п`янке.

Проніс його через життя,
В своєму серці, мов Весну.
Беріг його для майбуття,
Неначе зіроньку ясну.

На скронях моїх сивина,
А ти в уяві молода.
Чуття не тьмарить давнина,
Для мене ти завжди одна.

Проніс тебе через життя,
В своєму серці, мов Весну.
Та відчуваю каяття,-
Не втримав зіроньку ясну.

Неперевершене моє,
Кохання вірне та палке.
В моїй душі ще й досі є
Це почуття таке п`янке.




18.06.2016 р.
Фото з Ін-ту.


Рецензии
Юрій, дуже, дуже проникливі рядки. Спасибі за емоції, які навіяли ваші вірші. З теплом та повагою, Iрина.

Ирина Перелётная   19.06.2016 11:13     Заявить о нарушении
Щиро та красно дякую за тепло відгуку. Дуже приємно. Навзаєм з глибокою шаною.

Юрий Тригубенко   19.06.2016 13:28   Заявить о нарушении