Енело...

прилетiло енело
 сiло прямо у село .
тут зiйшлось багато люду
 подивитися на чудо ...
воно знялось i полеtiло
 в  село iнше  знову сiло
i там зiйшлось багато люду
щоб подивитися на чудо
отак по свiту до сих пiр лiтає
 людей бентежить
 звеселяє..


Рецензии