Веселкою з неба тобi посмiхнусь

Веселкою з неба тобі посміхнусь,
Скажу: "Не журись, янголятко!"
В четвер, після дощику, я повернусь,
Й посію кохання зернятко...
Мене виглядатимеш аж до зими,
В заметах студитимеш очі...
Та не піддавайся зневір"ю Хоми -
Жени геть спаплюжені ночі!



            2013-04-18


Рецензии