Не втримався

Суперник Тайсона по рингу занедужав,
загроза зриву бою нависає.
Організатори захвилювались дуже,
заміну хворому усі мерщій шукають.

Коли до матчу залишалися хвилини,
щоб хоч би якось там зарадить горю
порадив один вуйко з полонини –
у ринг поставити з м‘ясного ряду Борю.

Пообіцяли хлопцю півмільйона,
якщо він вистоїть хоча би перший раунд.
Погодився і вистояв нівроку,
хоч думали всі лише про нокаут.

Ще загадали Борьці стільки ж рівно,
якщо м‘ясник і в другому не ляже.
Не ліг, всі в шоці! Ще „лимон“! – надривно,
Як третій вистоїш – хтось із начальства каже.

І тут в Бориса враз перекосило рожу,
не бачив я таких, хоч вже давно живу.
Він процідив – ні, більш стоять не зможу,
я зараз того Тайсона порву!..

17.06.2016


Рецензии