пока

Впаде в осібку коротенький лист,
Принишкне серце (добре, як до ранку).
Застудиться забута філіжанка,
Невже, все це, тепер уже колись?
Бувай собі, хай буде все «путём».
І справді, що мені цього замало,
І так щастило, як не багатьом.
Аж поки не відкрились зайві файли.


Рецензии