Залюблена

У світ твій залюблена,
Навік зачарована,
У просторі згублена,
Коханням таврована,
Лечу я на полум’я
Метеликом лагідним,
Осяяна полуднем,
Замріянням ягідним.

Тебе доторкаюся,
Прогладжую крильцями,
Турбот винуватиця,
Гублюсь поміж сильцями,
Які ти так знадливо
Нектарно – ноктюрново
Розставив привабливо,
Що звуть мене сурмами.


Рецензии