Вс скарби я з см ттям р вняю

Всі скарби я з сміттям рівняю,
Єдиний скарб є у житті,
До нього полум*ям палаю,
Але лишаюсь в самоті.

Мене знов сонечко втішає,
Тай вітерець співа пісні,
Я всеж щасливая вважає,
Розкидує мої листи.

Ось власний світ тобі розкрию,
Цвіти у серці як в раю,
До тебе у души кохання грію,
Тобі найкраще віддаю.


Рецензии