П ти, але куди йти?

Піти, але куди йти?
Коли мої бажання поряд з вами,
Я вже прийшла до своєї чарівної мети,
Котру довго на землі шукала так роками.

Крізь, де дивлюся оком,
Бачу вас, тай чую голос ваш,
Ви дуже гарна птиця сокол,
Я голуб, мої крила не підсмаж.

Ви дуже високо взлетіли,
А я мандрую по землі,
Навіщо мене у повітрячку зустріли,
Залишивши живой тай в самоті?


Рецензии