Твоя краса засл пу знов оч

Твоя краса засліпує знов очі,
Відчувать бажаю тебе кожній ночі,
Ти скарб, ти полум*я души,
Знов до тебе я біжу мерщі.

Коли побачу~жадібно хопаю,
Кожне слово що похопе вухо,
Тебе, тебе, лише тебе відчуваю,
Твій голос начеб спів для мого слуха.

Тримттю, немаю сил дивитись прямо,
Уходжу знов до дому,
Але наступного дня відбувається те саме,
Коли дивлюсь до долу.

Тай похоплюю знов голос твій,
Але не мій, не мій ти любий, ти не мій.


Рецензии