Як жад бно ловлю твою промову

Як жадібно ловлю твою промову,
Не проміняю не на що у світі,
Тай не піддамся не на яку умову,
Бажаю щоби бігали навколо наши діти.

Ти скарб що я шукала довго,
Раптово радість запалає,
Ти таємниця серця мого,
Моя душа лише тобой літає.

Бачу спалох твоїх оч,
Пливе з долонь туман рожевий,
Ні, мабуть це мені здалось,
Ти поки ще такий далекий.


Рецензии