Шумлять дерева

Шумлять дерева,
Вітром гнуться,
В якому часу це було?
вважала що усі повернуться,
Але хуртовиной замело.

Це було в дощ і люту хугу,
Мені знов вітер співав пісні,
Здавалось ми забудьмо смуту,
На шляху усе добро почне расти.

Раптово очі я відкрила,
Тай ім*ячко твоє назвала,
Як шкода часу зовсім,
Зовсім нам не вистачало.

Власно що ми загубили?
Души пориви тай тепло,
Ми мало один одного любили,
І вічність тебе у мене відняло.


Рецензии