Жагьнам

ХIярам барес хъям букIар
Ца мелзе тIар хIаиле
ХIа жагаси кьаркьала
БяхIбириду цIализе

ХIа яман гIямалтике
ШайтIан рази буруле
Жагьанамла барубе
Цар хIаке тIардукIуле

Жагьанам гьалакле цаб
Ванагь бируй халкьике
Итала гъавгъа биса
ТIарбукIуле хIушаке

Гьар мелзе гъавгъа цаби
Инсант зая буруле
Чува жегой кьаркьала
БуцIар цIали игуле

Гьавхъас дигахъид эн хIатI
Жагьнамла гъавгъалзакан
Куна хIу арукьалра
ГьавхIалхъуди цIалзакан

Аллагь хIу кеверхани
Гьар кудил муъмийзакан
Нуша хIуни мадири
Жагьнамла агьлулзаан.


Рецензии