Бреше

- Мій милий, новую служницю
потрібно нам шукати терміново.
- Яка потреба? Молода ж дівиця!
- Вона вагітна, каже мені, знову…

Облиш, бо тут немає що й казати,
звичайно ж бреше, бо дурна, як пень…
Який це лікар може визначати
вагітність вже на третій день!

17.06.2016


Рецензии