До Перемоги Джамали!

Вже ранкове сонце встало.
Птахи заспівали пісню.
Україна, Перемога і Джамала!
Вже летить по миру вістю!!!

Впевнена, тверда та чесна!
Та iз вiрою здобута.
Світ скорив голос небесний.
Сповідь викреслена, та забута.

Сповідь, що бере за душу.
Проникає у глибини.
Та, що скаяне ворушить.
Із тих пір, та і до нині.

Що живе, вогнем палає.
Що у пісні відродилась.
Біль, яка ще не згасає.
Що на ноти положилась.

Скрізь літа у пам' ять вічну,
Від корінь до гілок свіжих.
Пронесуться і до віччя,
Спогади, що серце ріжуть.

І це їхня перемога!
Всього Кримського народу!
Це до істини дорога!
Що не знає перешкоди!
15.05.16 Н. Простякова 6:16


Рецензии