Краjвид

Ранок жевріє поволі.
Повітря смачне!Запашне!
Волошок суцвіття у полі
Наснагу душі додає!
Росяні трави барвисті.
Жайвора спів,солов*я!
Сузір*я вночі променисті
Душу навік окриля!
Краєвид України чарівний-
Ріки,ліси,гаї!
Діброви,поля,полонини
Милують очі твої!
О рідна моя,Україно!
Квітуча,розкішна,рясна!
З тобою навік заручена!
В полоні твоєму я!

15.06.16р


Рецензии