Кохання й розлука

Обiйми мене нiжно,
Наскiльки можливо.
Хоч зараз вже пiзно.
Я граю мрiйливо.

Зламай мої ребра -
Тобi дозволяю.
Цiлуй моє небо,
I простiр, де лiтаю.

Вiдкрий свої очi,
Люби мої крики,
Що чуєш щоночi,
Коли ростуть крила.

Кохання чи мука?
Солодка надiя.
Незламна розлука.
Як камiнь i вiра.

Та кожну хвилину...
Тебе пам'ятаю.
За тобою полину,
Як тих пташок зграя.

Люби мої очi,
Що дивляться косо.
Люби мої коси,
Картавi, як просо.

Вивчай, як художник,
Мої руки i ноги.
Тим краще,що довше,
Ми любимо море.

Тримай мене мiцно
Своїми руками,
Щоб рано чи пiзно,
У прiрву не впала.

Цiлую i мрiю -
Побачити швидше,
Кохання й надiю,
Що в серцi так квiтне.


Рецензии