Лунна нiч

Менi  так  сладко,  як  згадаю
Оту  дiвчину  край  села,
Яку  вночi  повiв  до  гаю
I  там  вона  менi  дала.

Я  обiцяв  ii  кохати,
Я  обiцяв,  не  обману,
Злотиi  гори  iй  придбати
Та  з  неба  повную  Луну.

Я  цiлував  ii  у  грудi,
Вона  мичала,  як  корова.
Пихав  ii,  казала:  "Буде,
Сьогоднi  хватить,  завтра  знову".

Та  вот  дiйшов  я  вже  до  смаку
I  зупиниться  не  змогу.
Поставив  я  ii  до  раку
I  запердолив  на  стогу.

Вона  стонала  пiдо  мною,
А  я  вже  драв  ii  повiльно.
I  стон  цей  в  лiсi  пiд  Луною
Було  почути  дуже  сильно.

Так  милкувались  до  зарi.
Вона  вся  зникла,  притомилась
I  я  уснув  на  iй  грудi,
Ця  нiч  з  Луною  менi  снилась.

Борзоф  15 Октябрь 2009г.


Рецензии