Серебряное намисто

Сріблясте намисто

Сріблясте намисто
Розляглось на листі.
Краплинки-сестрички
Прудкі невеличкі,
Мов дзвінкі перлини,
Падали з хмарини
На зелені віти,
Щоб на них спочити.

КАРТИНКА ИХ ИНТЕРНЕТА


Рецензии