Дощик

Дощик жвавий, пустотливий
За віконцем танцював,
Вербам коси добре вимив
І дбайливо розчесав.
По стежинках, по доріжках,
По траві пролопотів,
Намочив букашкам ніжки,
Налякав собак, котів.
Клен грайливий, кучерявий
Довго дощика чекав,
Хвацько кучері розпрямив,
Та як врізав гопака.
І тополі білокорі
Ніжно віти простягли,
Мов дівчата ясночолі
У танок з дощем пішли.
А берізка білолиця
За калиновим кущем
Підняла поділ спідниці
І танцює під дощем.
В дощовому хороводі
Дружно закружляли всі:
І квасоля на городі,
І дерева, і кущі.
Все навкруг співа, радіє,
Їм і справи по плечу.
Вся природа молодіє,
Слава і хвала дощу!

Фото из интернета


Рецензии
Хорошее стихотворение! Такой дождик у вас заводной и веселый!

Анастасия Щербакова 3   16.11.2016 18:50     Заявить о нарушении
а у меня вот такой дождик: http://www.stihi.ru/2012/04/27/10893

Анастасия Щербакова 3   16.11.2016 18:51   Заявить о нарушении