Заблукавши в серц

   




                Х   Х   Х



Місячна мережа...
                Мерехтіння...
Заблукавши в серці, наче хрущ,
Пісня вечорова сумно лине
До калини, чий чорніє кущ.

Заховавши погляд золотавий
У зірковім небі неповторнім,
Займешся, нівроку, на заграву
І зігрієш словом поле чорне.

Рух у русі...
                Огорта спірально
Янгольська блакить співочі душі.
Невгамовність серця - давнє рало -
Борознить лани, співає в мушлі.

...................................

-Зміст який цього?
                - Який, ще, зміст,
Як до сонечка будує місяць міст,
І міста разочками намист
Землю прикрашають - vis-a-vis!


Рецензии