не на яхтах..

Майбутнє точно не на яхтах
І не в готелях «п’ять зірОк».
Майже без сумніву:нас трахнуть,
Ті кого вибрали на строк.
Пенсійний вік і розмір пенсій
У різні сторони підуть,
А на одній з майбутніх сесій
Надію кнопками доб’ють.
А так як Віра вже спочила,
Десь під НАБу, у небутті,
То сиротою залишилась
Любов, у нашому житті.
І ми підемо ще, з любов’ю,
Вона велика і палка.
І мабуть хтось заплатить кров’ю,
За «включеного дурака».


Рецензии