Середа на п ятницю

Поміняти б блакить на канапку з бажанням!..
Або пляшку невтілених вереснем мрій...
Чи звичайні обійми без слів і кохання,
що розтануть, мов хмари, у вирі подій...
Написати б вірші для небесного друку...
Або легко забути про дотики снів.
Не шукай відображень!
Довіра - то мука
перебрана у мій весняний переспів...
Надихнути б тебе...
Чи хоча б - не забути.
З недолугості кроків створити цей світ,
щоб нарешті її, незбагнену, збагнути,
затуляючи серцем від вітру і бід.


Рецензии
Бесподобно !!!

Не Просто Скрипка   15.06.2016 14:11     Заявить о нарушении
Та прям таки..:)))

Александр Ноцкий   15.06.2016 19:37   Заявить о нарушении