Невже гине кохання?

А пам'ятаєш ми клялись в коханні?
і говорили - то на все життя!
аж раптом зустріч в нас була остання -
ми просто дочекалися кінця...

й не зрозуміло: хто у чому винен?
куди поділась пристрасть наша вся?
невже любов міцна так просто гине?
не вірю що ти стала не моя...


Рецензии