Радiчку на укр. яз

Привели' мене' батьки' у річницю в храм до Бога,
Щоб з Господньої Руки' малюку йшла допомога...

Поклонившись образа'м, мама мовила молитву...
Раптом я до Бозі сам вже крокую дуже спритно...

Ось до вівтаря іду, без підтримки, не хитаюсь,
Навіть родичів не жду, їм здале'ка посміхаюсь.

Та душею чує плоть: Ангел дихає у спину...
Наказав йому' Господь пильно берегти дитину.

Боже, дякую Тобі за опіку наді мною...
На життя благослови...дай батькам моїм здоров"я...

13/06/16г.


Рецензии