ти саме та

куплет 1:
не вистачає твого погляду,
тих очей, що так люблю я.
не вистачає твого дотику,
рук твоїх не відчуваю.

все з ніг на голову,
і я сам не свій.
нікуди бігти, ховатись,
від холоду зігрій.

приспів:
ти саме та, що потрібна мені.
я загублений, змучений, швидше дій.
ти саме та, що потрібна мені,
забирай із собою мене назавжди.
бо ти саме та..

куплет 2:
скажи, скільки буде ще пройдено
тернистого шляху.
скажи, скільки буде ще помилок,
яких я зроблю.

сніг ковдрою вкрив
мене з усіх сторін.
нікуди бігти, ховатись,
від холоду зігрій.

приспів.

не повернути все знов,
не повернути ті дні,
де ми з тобою вдвох,
залиш у мені слід.
і я знову один, |
і я знову один  |2р

приспів.


Рецензии