забудь

куплет 1:
забудь про мене
і не паплюж моє ім'я.
ти знай, що для тебе,
я є найгірший варіант.
стосунки зламали
довіру, правди тут нема.
і вибачень мені не треба,
між нами точиться війна.

приспів:
забудь усе, що нас тримало,
сховай подалі від очей.
я не кохав, ти не кохала.
безглуздя маячних ідей.

куплет 2:
слова твої на смак - отрута,
а посмішка - брехливий знак.
характер твій, схоже,
на все життя запам'ятав.
не згадуй ніколи
і не паплюж моє ім'я,
бо знай, що для тебе,
я є найгірший варіант.

приспів.
забудь усе, що нас тримало,
сховай подалі від очей.
я не кохав, ти не кохала.
безглуздя маячних ідей.


Рецензии