не повертай все знов

хоча б на мить поверни минуле,
де хвилі дніпра лоскочуть тебе,
де для мене ти - все. я не забуду,
як ми зійшлись у той самий день.

[по суті]
кожна історія має свій happy end,
у кожній казці є свій фінал,
ховається правда у кожній з легенд,
ще багато чого недозволено нам.

і ми - не виняток з цієї теореми,
бо хтось давно вже загубився сам в собі,
дехто досі риється в своїх проблемах,
шука даремно неіснуючі скарби.

в той час як корабель наш йде на дно,
немає сенсу рятувати найцінніше.
не повертай, прошу, не повертай все знов,
в минулому залишиться найгірше.

06/06/2016


Рецензии