Радуйся

Радуйся если проснулся с утра,
если ни что не  болит.
Радуйся! И бесовская хандра
в ночь от тебя улетит.

Радуйся тем, кто рядом с тобой;
радуйся людям вдали.
Радуйся если находишь покой.
Много людей не нашли.

Радуйся если живёшь не один.
Радуйся если один.
Радуйся если есть дочь или сын,
или себе господин.

Радуйся если свободен от пут
голода и нищеты.
Радуйся если карман твой пуст -
свободен от суеты.

Радуйся солнцу после дождя,
радуйся пению птиц,
радуйся, радость во всём находя.
Радость не знает границ.


Рецензии