Гра слiв Скресаю

Поволі, тихо
Скресає крига…
А, може, не крига, а я?

Я тану тихо…
За поштовхом вітру
Несе мене течія…

Ця подорож  дивна…
Мене мимовільно
Відносить в безмежні краї.

На мить забуваюсь,
Та знов намагаюсь
Себе на просторах знайти.

Де я? Не знаю…
Та це не лякає –
Підкаже мій шлях течія.

Заплющивши очі,
У мріях блукаю –
Так… поволі скресаю…


Рецензии