Щохвилини з тобою

Щохвилини з тобою, поруч.
Відчуваєш ти це чи ні,
Але кожну ніч уві сні
Ми йдемо з тобою пліч-о-пліч.

Ми йдемо назустріч яві,
Розриваючи підсвідомість,
Залишаючи сон, і натомість
Ми зустрінемось у житті.

Але де це буде й коли
Ми не можемо знати напевно.
Сподіватись сьогодні даремно,
Що це буде в найближчі дні.

Але я вже крізь сон відчуваю,
Як, торкаючись, тану в тобі,
Й чую шепіт твоєї душі:
«Щохвилини з тобою…» – лунає.


Рецензии