Нехай буде важко

Нехай буде важко,
Тільки не порожньо.
Нехай буде страшно,
Тільки не байдуже.
Нехай буде сумно чи весело,
Все одно.
Бо бачу я сонце,
Що грає мереживом.
Мереживом променів
Далеких й близьких.
Мереживом променів
Моїх почуттів.
Задіює струни моєї душі,
Я граю жвавіше –
Живу біжучи.
Нехай буде важко,
Не страшно мені.
Я ж бачу, що сонце
Ще світить вгорі.


Рецензии