Мильные бульбашки. Песня

Ох,  які  чудові  бульбашки  летять.
Різнокольорові  в  небі  мерехтять.
Легко  надуваються,  дружно  розлітаються,
І  не  повертається  жодної  назад.
   
  Приспів:
Мильні  бульбашки,  бульбашки  чудові.
Мильні  бульбашки  різнокольорові.
Мильну  бульбашку  ти,  звичайно,  знаєш.
Мильну  бульбашку  рукою  не  спіймаєш.



Бульбашки  тендітні,  милі  та  смішні.
Білі  та  блакитні  каплі  надувні.
Срібні,  кришталеві,  сині  та  рожеві
Весело  кружляють  кульки  чарівні.

Приспів.

До моїх долонею бульбашки летять,
Та ніяк не зможу жодної дістать.
У  танку  кружляють,  лагідно  кивають,
Та  не  дозволяють  в  руки  себе  взять.
 
Приспів.
          2004р.
Фото из интернета


Рецензии
Какая прелесть!!!!.Только рубрику поменяйте на детские стихи и картинку по теме,будет больше читателей сразу.Песня замечательная просто,я постараюсь в инете её найти .

Антонина Белоусова   23.10.2016 12:08     Заявить о нарушении