Сонечко

               
Виглянуло  сонечко,  золотить  поля.
І  проснулось  з  сонечком  вся  моя  земля.
Теплий  промінь  лагідно  бавитися  в  вікні
І  від  того  радісно стало  так  мені.
Я  долоні  сонечку  щиро  простягну,
І  промінчик  сонячний  в  руки  я  візьму.
І  усмішка  сонячна  сяє  на  устах,
І  сміється  сонечко  у  моїх  руках.
В  синім  небі  сонечко  посміхається.
У  моє  віконечко  задивляється.
Теплий  промінь  лагідно  в  шибку  загляда.
Серце  б’ється  радісно,  і  зника  біда.


фото из интернета
               
               


Рецензии