Рузи хифзи кудакон

Дуруду хам саломи мо,
Сафову хам каломи мо,
Ба рўзи хифзи кўдакон,
Нисоратон паёми мо.


Салом ба модарони чон,
Ба хохару бародарон,
Саломи калби поки мо,
Ба хамдамону ворисон.


Ба обу хоки ин диёр,
Ба чашмахои бегубор,
Дуруди мо саломи мо,
Ба мардуми ба нангу ор.


Дуруд ба «Рузи кудакон»,
Ба садри мулки точикон,
Дуруду эхтироми мо,
Ба бобои Саидбурхон.


Шумо азизу мехрубон,
Шумо мухиби кўдакон,
Сазад, ки дар соли дигар,
Кушоед Кохи кўдакон.


Рецензии