фото графiчне

Запечатаний час в попелясті відбитки
пересохлої плівки від "Свеми" старої,
з тьмавих кадрів, нечітко окреслених, свідки
нафільмованих світлом тамтешніх героїв.

Там, де літо, і червень випещував вишні,
зАйшла осінь медами леліяла груші,
а їх сни, неправдиві, та все-таки віщі,
намольфарили зиму і холод у душі.

Цвіллю вкрились шпалери квітчасті, в кімнату
на ночівлю просилися сови і протяг,
ці покої зі снами й притулком пернатих
непокоїв тужливо прокволистий потяг.


Рецензии