Бахт

Уйда туриб юлдузларга етар кулим бор.
Уйда туриб давлатларга элтар йулим бор.
Уйда туриб уммонларга етар кузим бор,
Уйда туриб осмонларга етар сузим бор.

Уйда туриб одамларга етар созим бор.
Уйда туриб Чинга етар хур овозим бор.
Бу дунёда менинг яна недан камим бор?
Бунча сахийдурсан, сахий, бунча, Оллохим?!


Рецензии