вже набридло бути не собою

І вже набридло бути не собою!
У Новім році хочу кращого життя!
А всі незгоди що були зі мною,
Нехай підуть у небуття!

Ви йдіть незгоди і не повертайтесь!
Не залишайтесь в пам'яті моїй.
З минулим роком ви вже попрощайтесь!
І не ховайтесь під підгрунттям днів.

Минулий рік пройшов,він ще раз не прийде!
Настав вже рік новий - 2016
Проходять наші дні,й життя кудись пливе,
Нехай нам буде завжди років по 17!


Рецензии