О, як мене тошнить!

Мене тошнить від ваших бурних емоцій,
Які ви виставляєте всім напоказ!
І не треба цього награнного пафоса,
Бо вже у горло душить він від вас!

Самі нерозумієте "навіщо??"
Ви в голову вбиваєте собі,
Що вже ніколи і нізащо
Непокохаєте нікого у житті!

О,як мене тошнить від ваших ну зовсім не справжніх почуттів!
Сьогодні , ти живеш одною нею,
А завтра й не згадаєш що звав її своєю.

Ненавиджу відносини лише на один день!
Не будуть вони вічними,
Їм вже прийшов кінець!
Скажи,чому ось ці ,такі дурні відносини ,погубили так багато молодих сердець?!


Рецензии