Ти не сказав мен Прощай

Ти не сказав мені" Прощай"...
Душа горіла від бажання
Почути голос твій і вкрай
Незабувати про кохання...

Я думала про тебе кожну мить
Мріяла про зустріч я щодня
Та ось тепер не знаю що мені робить,
Та ось тепер невідчіваю, що потрібна тобі я.

Мабуть незгадуєш й забув уже давно...
Та й я тебе хочу забути,
Але чомусь я всеодно
Хочу почути голос той,що хотіла чути...


Рецензии